ML Bildemontering AB
Du söker just nu efter reservdelar i ML Bildemontering AB lager.

Försäljning & Återbetalning

Företaget Bildelsbasen Nordic AB som utvecklar och driver marknadsplatsen Bildelsbasen.se. Här säljer anslutna företag (hädanefter kallad säljaren) sina artiklar utan mellanhänder. Din kontakt sker direkt med säljaren som besvarar frågor, levererar och tar betalt. Säljaren har abonnemang hos Bildelsbasen Nordic AB.

Vad ansvarar säljaren för?

  • Säljaren ansvarar för att information och bilder på annonser är korrekt.
  • Säljaren hanterar förfrågningar, beställningar, leveranser, reklamationer, returer och återbetalningar.
  • Säljaren väljer själv vilka köpvillkor, garantier, betal-och fraktlösningar som dennes företag kan erbjuda, i enighet med det utbud sajten erbjuder.
  • Säljaren kontrollerar vid begäran från dig att delen passar ditt fordon.
  • Säljaren ska följa gällande svenska lagar, konsumentköplagen, distansköplagen och beslut från ARN.

Vad ansvarar Bildelsbasen.se för?

Vi ansvarar för sajtens funktionalitet, säkerhet och användarupplevelse. I fall att köpare och säljare inte når en överenskommelse kan vi granska ärendet i systemet och efter bästa förmåga hjälpa till att nå en överenskommelse.

Vad ansvarar du för?

Du ansvarar för att ha lämnat korrekta kontaktuppgifter samt fordon- & delinformation för att säljaren ska kunna bedöma om delen passar ditt fordon. Du ansvarar också för att undersöka rimligheten i den information som finns tillgänglig, exempelvis om en motor har priset 1 000 SEK när andra likvärdiga motorer har ett pris på 10 000 SEK.

Vid köp, retur & återbetalning

Vänligen kontakta säljaren. Vi rekommenderar att du kontaktar säljaren via din order på Bildelsbasen.se. Du hittar en inloggningslänk i orderbekräftelsen som levererats ut via SMS eller e-post eller logga in med ditt ordernummer och mobilnummer.

Försäljning och återbetalning